Still working....:D
Door: conjaenhannekeinghana
Blijf op de hoogte en volg Conja Biersteker en Hanneke de Koster
23 November 2011 | Ghana, Accra
Hier zijn we weer! ;)
Erg leuk om alle reacties weer te lezen!
Het heeft van onze kant even geduurd, maar dat komt omdat Hanneke ziek is geweest en we hierdoor een paar dagen thuis zijn gebleven.
Vorige week maandag zijn Marleen en Huub vertrokken, Joseph hun pleegzoon bleef nog een paar dagen om de veranda te vernieuwen. Erg mooi! Woensdag vertrok hij ook en de avond ervoor hadden we een soort afscheidsavondje. De buurjongen kwam met een paar duiven die natuurlijk geslacht en gegeten moesten worden..mmm.. :D we hebben een erg gezellige avond gehad.
Elke week maken we een werkprogramma voor onszelf en dat is een paar dagen kliniek, een dag school en een paar erop uit naar de dorpen.
Inmiddels zijn we al weer een paar keer met de motor naar de dorpjes geweest om kinderen met bloedarmoede te bezoeken. Met behulp van een tolk want de meeste mensen kunnen geen Engels.
Vorige week hebben we ook kennis gemaakt met de kinderen van de school in Chera. Als we tijd hebben en het leuk vinden, mogen we een aantal lessen geven in bijv. EHBO of engels. Het liefst zouden ze hebben dat je computerles geeft, maar dan wel zonder computer...;s Hmm... niet zo handig lijkt ons! :p
Pas kregen we te horen dat in Doninga, de plaats waar we op het dak hebben geslapen, een kindje van 6 jaar is gebeten door een hond met hondsdolheid. Het kindje heeft het niet overleefd. Erg triest!
Morgen komt Marleen weer naar ons vanuit Sandema. Vrijdag hebben we dan in Yamah met alle healthworkers uit de omgeving een informatiedag over bloedarmoede.
Daarna gaan we voor een paar dagen mee naar Sandema.
We houden jullie op de hoogte!
Liefs ons
23 November 2011 - 16:00
Catharine :
Leuk dat jullie er weer een verhaal op hebben gezet! Wel heel triest zeg van dat kindje van 6!
Hopelijk is Hanneke weer helemaal opgeknapt.. Vond et erg leuk om je ff gesproken te hebben! Nog dikke knuffels trug van de kids!! Succes weer met alles en ik bel je binnenkort weer!
Liefs ons -
23 November 2011 - 19:51
Ella & Ko:
Ha Conja en Hanneke,
Mooie doucheruimte en een schitterende keuken! Wow, dit is pas echt sober... (dit gaat zelfs verder dan kamperen, geloof ik ;))
Heb jij die duiven rauw gegeten, of...? :)
Fijn om af en toe iets van jullie te horen.
Hartelijke groeten,
Ella & Ko -
23 November 2011 - 21:07
Leandra:
Hoii...
Wat leuk al die verhalen, jullie hebben al vanalles meegemaakt!
Het ziet er egt armoedig uit, vind het egt zonde voor dat kindje. En zeker als je dat gezien hebt. En Jammer dat je ziek bent Hanneke...ik hoop dat je snel beter bent.
Hebben je nog geen heimwee tog?:-)
IK ga weer, heel veel suc6 met alles!
Groetjes Leandra -
23 November 2011 - 21:47
Hanneke:
Hey, eeeiiindelijk weer wat om te lezen! Maar we wisten dat t langer kan gaan duren.. Wat heb je gehad Han,je eet toch niet echt vis met vliegen enzo? Jack bekijkt jullie verhaaltjes/foto`s ook en vind t erg interesant,die douche ziet er gezellig uit!! je kan nog naar buiten kijken ook zo te zien.. nou,grtjes en hou je taai!
lifs van han (en de rest natuurlijk) -
26 November 2011 - 16:19
Marijn En Annemiek:
hi hi...dat haar!
Staat jullie best goed:)
liefs
26 November 2011 - 16:57
Clara:
Al een paar keer heb ik jullie blog gelezen en nu kan ik het toch niet laten om ook een berichtje achter te laten! Wat doen jullie daar verschrikkelijk goed werk! En, ook al zal het primitieve leven vast wel eens tegenvallen, je komt er waarschijnlijk veel 'rijker' van terug! Veel succes verder met alles wat jullie doen. Geniet van deze bijzondere en mooie tijd! -
27 November 2011 - 10:10
Andrea:
Hey meiden!
Erg leuk om jullie verhaaltjes elke keer te lezen! Wat maken jullie veel mee zeg.
Aaj... hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt Hanneke!
Makkelijk dat jullie nu op de motor weg kunnen.
Jullie kapsels zien er fantastisch uit... moet je zeker gedaan hebben eej in Afrika!
Nou, meiden succes verder en we blijven jullie weer volgen!
liefs Marnix en Andrea -
27 November 2011 - 20:16
Ester:
Ha meiden
Hopelijk niks ergs aan de hand met je han ?
ik schrok er wel beetje van hoor joh in zulke landen ja kan er niks aan doen tis geen nederland ee.
Hoop dat het weer beetje gaat met je meid denk maar effe aan onze laatste keer met de motor en dan dat leuke avondje uit hihi .daar knap je misschien weer wel wat van op.
liefs xxx es -
29 November 2011 - 14:18
Corlinde En Joelle:
Lieve tante Conja,
Ik mis je heel erg.
maar ik vind het heel leuk dat ik jou op de foto kan zien.
Liefs Corlinde en een knuffeltje van mijn kleine zusje -
29 November 2011 - 16:42
Anneke:
hoi hanneke en conja
erg leuk om over jullie belevenissen
te lezen, en de foto,s zijn zo sprekent!
succes in jullie mooie werk
en hartelijke groeten uit ons koude kruiningen! -
29 November 2011 - 19:04
Leanne :
hoi conja en hanneke
wat zien jullie verslagen er mooi uit het is wel heel indrukwekkend allemaal op de foto's zelf laat staan in het echt.
veel suc6 nog daar en hopen dat hanneke weer goed opknaopt
gr leanne den braber (nieuwenhuize)
yerseke -
30 November 2011 - 10:38
Marieke:
Wow meiden, weer goed om wat van jullie te horen, blij dat Hanneke weer beter is... Koele foto met jullie dreads, volgens mij zit je daar je was te doen in een tobbe haha, back 2 basic! Niks Robijn in de machine, lekker met de hand! Wat zullen jullie je rijk voelen als je terug bent!
Hier op de Bosweg gaat alles goed hoor!
Liefs Marieke -
30 November 2011 - 11:57
Thamara:
hey meiden! Zo te lezen doen jullie heel wat ervaringen op! Echt supergaaf hoor! Geniet er nog maar van he!
Xxx thamara -
30 November 2011 - 13:45
Lil:
Echt super gaaf die dreads;)
Hadden jullie echt moeten laten zitten tot thuiskomst....;P
Han ben je intussen weer beter?
Suc6 weer..
Liefs -
05 December 2011 - 13:09
Chris, Angel, Ashley:
Hey meiden,
Wat heftig allemaal zeg, iedere keer weer!
Ik vind het zo knap van jullie dat jullie dit toch maar ff doen.( met al die vieze beestjes) respect!!!
Ik vond de dreads erg leuk staan zeg, jammer hoor dat dat zo kriebelt, maar er kriebelt zonder dreads al genoeg waarschijnlijk met die vieze beestjes!! haha...
Ik wens jullie weer veel succes en vooral plezier...
hopelijk tot snel!
xxx -
07 December 2011 - 19:59
Adrienne:
hee....
so wat intresant om jullie verhalen te lezen en foto`s te kijken.
ik hoorde wel eens wat van marina dus was zo benieuwd:D
ik vind het echt super van jullie dat je dit werk doen!!!!
als ik die verhalen lees is het denk ik ook wel eens afzien bijv met al die insecten hahaha.
sucses met alles!!
groetjes adrienne -
09 December 2011 - 21:12
Rianne:
Hey,
Erg leuk om jullie verhaal en foto's te zien!! Dat haar staat jullie goed!!;)
Han hoorde van je moeder dat je ziek was, inmiddels weer opgeknapt hoop ik?? Conja we hebben op het werk je foto's zitten kijken, clienten vonden het wel interessant vooral die dreads!!;) Nog 82 dagen las ik, dus veel suc6!
Groetjess Rianne -
23 December 2011 - 09:41
Antoinette:
Hey,
Erg leuk om met jullie mee te leven. Wat doen jullie mooi werk en wat beleven jullie veel mooie en helaas ook minder mooie dingen!! Jullie zien er trouwens al best een beetje afrikaans uit met die vlechtjes;-)
Succes met alles...
Groetjes Antoinette